Medlemsaktiviteter Tidligere aktiviteter

Fagpolitisk julefrokost 2018

Mandag den 10. december kl. 17.00 er der foredrag med Michael Brautsch på Sæby Søbad. Herefter er der julefrokost og hyggeligt samvær.

Arbejdsglæde og begejstring Du og dine kolleger får rig lejlighed til at give jer selv og jeres arbejdsplads et servicetjek, når Michael Brautsch på en munter og dog alvorlig måde stiller skarpt på vores eget ansvar for arbejdsmiljøet. Det handler om at stoppe op, træde ud af os selv og stille de enkle og dog essentielle spørgsmål: Hvorfor søgte vi i sin tid stillingen og hvis ikke vi trives, hvordan kan vi så genfinde begejstringen for vores arbejde og tage ansvar for de områder vi selv har indflydelse på? Hvornår har du sidst gjort dine kolleger gode, været behjælpelig og – på alle måder forstået – holdt døren for en anden? Ikke for at få noget igen, men bare fordi du kunne bidrage med noget positivt.

Billedresultat for michael brautsch

Du kender måske Michael Brautsch som præsten i TV-programmet ”Gift ved første blik”. Oprindeligt har Michael en baggrund i finanssektoren, da han er udlært i en bank, og foruden teologi har han også læst filosofi. Det er ikke præsten, der kommer på besøg, men mere filosoffen, som stiller skarpt på de ting, vi selv har indflydelse på i vores liv privat som professionelt.