Ekstraordinær generalforsamling

Suppleringsvalg til kredsstyrelsen Vi mangler en person i kredsstyrelsen, da to af kredsstyrelsens medlemmer har fået nyt arbejde udenfor kredsens organisationsområde.

Gitte Lilholt (Vrå Skole, Hjørring Kommune) er tiltrådt en stilling ved Europaskolen i Bruxelles. Det betød at kredsstyrelsens 1. suppleant Henrik Nielsen (Torslev Skole, Frederikshavn Kommune) indtrådte i kredsstyrelsen pr 1. januar 2015.
 
Thomas Meng (Sæby Skole, Frederikshavn Kommune) er tiltrådt en stilling ved Clio-online og udtrådte af kredsstyrelsen pr. 1. august 2015. Mikkel Vest (SpVV, Hjørring Kommune) er valgt som 2. suppleant til kredsstyrelsen, men han ønsker ikke at indtræde i kredsstyrelsen.
 
Dermed er de valgte suppleanter opbrugt. Derfor skal der vælges et nyt medlem til kredsstyrelsen for perioden 24/8 2015 til 31/3 2016, (og suppleanter hvis det er muligt).
 
Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling i henhold til vedtægternes § 7.
 
Mandag den 24. august kl 19.00 på UCN, (V50) Hjørring.
 
Dagsorden:
1) Valg af dirigent
2) Valg af en repræsentant til kredsstyrelsen og suppleanter, hvis det er muligt.
3) Evt.
 
Kandidater til den ledige post til kredsstyrelsen opfordres til at melde sit kandidatur til kredsformanden på lbh@dlf.org senest torsdag den 20/8, gerne et foto og en kort præsentation af sig selv. Herefter vil der blive udsendt et nyhedsbrev med information om, hvem der stiller op til posten.

Med venlig hilsen

Lars Busk Hansen, kredsformand