Jobopslag: Lærerkreds Nord søger ny konsulent

Brænder du for at arbejde med rådgivning indenfor det socialfaglige og personalejuridiske felt? Har du politisk tæft? Trives du med et selvstændigt arbejde? Så er stillingen som konsulent i Lærerkreds Nord måske noget for dig

Vi søger en ny konsulent til rådgivning af medlemmer og tillidsvalgte som kan tiltræde hurtigst muligt og senest pr 1. april 2018.

Kort om jobbet

Dine arbejdsopgaver vil primært være sagsbehandling, rådgivning og vejledning i forhold til socialfaglige personsager, generelle ansættelsesvilkår og personalejuridiske spørgsmål. Arbejdsopgaverne kan foregå skriftligt, pr. telefon, gennem mødevirksomhed, deltagelse som bisidder for kredsens medlemmer ved samtaler på skoler og jobcentre. Du får base på vores kontor i Hjørring

Du kommer desuden til at assistere formand og kredsstyrelse i det daglige arbejde på kredskontoret og ved forhandlinger. Derudover får du opgaver, hvor du selvstændigt skal forhandle og agere på kredsens vegne.

Du kan finde en uddybende job- og personprofil under nyheder her på www.laererkredsnord.dk. (forsiden)

Din baggrund:

Du har en uddannelsesbaggrund som socialrådgiver, (personale)jurist, lærer eller en anden relevant uddannelse.

Du er et ordentligt menneske, loyal og troværdig i dine samarbejdsrelationer.  Du er energisk, handlingsorienteret og vedholdende i din opgaveløsning, og så er du god til at lytte til dine omgivelser. 

Vi lægger desuden vægt på:

  • At du har gennemslagskraft og solid erfaring med rådgivning eksempelvis fra en faglig organisation, et jobcenter eller en HR afdeling.
  • At du er empatisk, tillidsvækkende og god til at skabe konstruktive relationer. 
  • At du har politisk tæft og forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.
  • At du har lyst og evner til at sætte dig ind i nye opgaver.
  • At du trives med selvstændigt arbejde, hvor der periodevis kan være et højt arbejdstempo.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med seks andre fuldtidsansatte på kredskontoret i Hjørring. En dagligdag med vekslende opgaver, hvor der er gode muligheder for selvstændigt at forvalte egne ansvarsområder.

Attraktive løn og ansættelsesvilkår som fastlægges i henhold til den gældende overenskomst ud fra kvalifikationer og erfaring.  Hertil pensionsordning på 17,3 %, seks ugers ferie og en ekstra uges frihed som kompensation for lejlighedsvis overarbejde.

Øvrige ansættelsesforhold

Du skal have kørekort og være villig til at stille bil til rådighed i forbindelse med arbejdet.

Ansøgningsfrist

Hvis du er interesseret skal vi have dit CV og din ansøgning med vægt på din motivation for at søge stillingen senest torsdag den 1. februar på job159@dlf.org

Der afholdes 1. samtalerunde den 8. og 9. februar og eventuelt en 2. samtalerunde den 16. februar 2018.

Vil du vide mere

Så er du velkommen til at kontakte kredsformand Lars Busk Hansen på tlf. 20 23 36 88.

 

 

Emner

Målgruppe