Tillidsrepræsentanter

Som tillidsrepræsentant er du en nøgleperson i Danmarks Lærerforening. Fordi du skal rådgive dine kolleger, tilbyder vi dig kurser, håndbog, information og faglig sparring med andre tillidsrepræsentanter i kredsen og kommunen.

I TR-håndbogen finder du redskaber og informationer, som du kan bruge i dit daglige arbejde som tillidsrepræsentant. Håndbogen giver en grundig indføring i stort set alle de emner, du kan støde på i dit arbejde som tillidsrepræsentant.

Foreningen forventer at nyvalgte tillidsrepræsentanter gennemfører organisationsuddannelsen. Du vil også som nyvalgt tillidsrepræsentant blive inviteret til en lokal introdag.

Desuden vil du jævnligt modtage skrivelser og TR-nyt fra Danmarks Lærerforening. Alt sendes via mail, og det er derfor vigtigt, at vi har din mailadresse.

Du vil, som tillidsrepræsentant også modtage et login til DLF-Insite, som er den kommunikationsplatform, der anvendes i DLF.

Tillidsrepræsentanter vælges ordinært i lige årstal inden den 1. april. Kredsstyrelsen udskriver valg til tillidsrepræsentantvalget på arbejdspladserne.